AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasını görmek

Kahve falında buğday tarlasını görmek

Kahve falında buğday tarlasını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini buğday tarlasında görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarla görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasına girmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlası biçmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir