AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlası ekmek

Kahve falında buğday tarlası ekmek

Kahve falında buğday tarlası ekmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ümitlerinin son bulacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, büyük kazanç sağlanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası ekmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında buğday tarlası ekmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Kahve falında buğday tarlasından geçmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında buğday tarlasında gezmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir