AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday savurmak

Kahve falında buğday savurmak

Kahve falında buğday savurmak gidilecek yönün belirleneceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, komşularla ters düşüleceğine, hak yemeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday savurmak gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında buğday savurmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, zenginliğinin süreceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını savurmak aralarından su sızmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları savurmak eski bir davanın tekrar açılacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Kahve falında saç savurmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında saçını savurmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, inancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında harman savurmak çalışmalarının yarıda kalacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum savurmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında para savurmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir