AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını savurmak

Kahve falında saçlarını savurmak

Kahve falında saçlarını savurmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını savurmak gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında saçlarını savurmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında saçları savurmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında saç savurmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını savurmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Kahve falında saman savurmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında para savurmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında harman savurmak sevgi dolu haberler alınacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday savurmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir