AnaSayfa / Genel / Kahve falında para savurmak

Kahve falında para savurmak

Kahve falında para savurmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında para savurmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Kahve falında para savurmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında saç savurmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını savurmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine inanılır.

Kahve falında saçları savurmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saman savurmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında harman savurmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday savurmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını savurmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir