AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum savurmak

Kahve falında kum savurmak

Kahve falında kum savurmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kum savurmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Kahve falında kum savurmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını savurmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını savurmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları savurmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saç savurmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday savurmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında saman savurmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında para savurmak mal edineceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir