AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları savurmak

Kahve falında saçları savurmak

Kahve falında saçları savurmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında saçları savurmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında saçları savurmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç savurmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine inanılır.

Kahve falında saçını savurmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını savurmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında harman savurmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saman savurmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Kahve falında kum savurmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet eder.

Kahve falında buğday savurmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir