AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını savurmak

Kahve falında saçını savurmak

Kahve falında saçını savurmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, zararların yakında telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını savurmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemeli, yapılacak yeniliklerin planlarınızı daha da iyi bir platforma taşıyabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında saç savurmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçını savurmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını savurmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları savurmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hakkını savunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında harman savurmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday savurmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum savurmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulur.

Kahve falında para savurmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir