AnaSayfa / Genel / Kahve falında harman savurmak

Kahve falında harman savurmak

Kahve falında harman savurmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kar elde edileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Kahve falında harman savurmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında harman savurmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Kahve falında para savurmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları savurmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını savurmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında saç savurmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında saçını savurmak inancının eksileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saman savurmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kum savurmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir