AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç savurmak

Kahve falında saç savurmak

Kahve falında saç savurmak kıtlığın meydana geleceğine, istemediği halde borçlanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç savurmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçları savurmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında saç savurmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını savurmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını savurmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday savurmak aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum savurmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saman savurmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında harman savurmak yakında işlerinin aksayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir