AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday pirinç görmek

Kahve falında buğday pirinç görmek

Kahve falında buğday pirinç görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday pirinç gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında buğday ve pirinç görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday pirinç görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında pirinç serpmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında pirinç sattığını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında yatakta pirinç görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir