AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç tarlasında yürümek

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya pirinç ekmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç tarlası görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında tarla yolunda yürümek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, anne baba duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında yürümek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir