AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kişinin afiyette olacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında pirincin kurtlanmasını gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında pirincin kurtlanmasını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinçte kurt görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu pirinç görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir