Kahve falında pirinç sattığını görmek

Kahve falında pirinç sattığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç sattığını gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çuval pirinç görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç pişirmek eski bir davanın tekrar açılacağına, yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav yapmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara pirinç görmek borçların ödeneceğine, insanların hayır dualarını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç yutmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir