AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval çuval pirinç görmek

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval çuval pirinç gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında çuvalla pirinç görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda pirinç görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kötüyse düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bir çuval pirinç görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalettir.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval pirinç görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir