Kahve falında yatakta pirinç görmek

Kahve falında yatakta pirinç görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, rakiplerine yenileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta pirinç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında yatakta pirinç görmek hayatının da düzene gireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç karıştırmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında pirinç satın almak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak keyfin ve geçimin kalmayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paket pirinç görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında komşuya pirinç vermek nasibin bollaşacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir