AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve pirinç görmek

Kahve falında buğday ve pirinç görmek

Kahve falında buğday ve pirinç görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, başarılarının azalacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında buğday ve pirinç gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında buğday pirinç görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday ve pirinç görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç lapası görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında pirinç yıkadığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında bir poşet pirinç görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında tonlarca pirinç görmek ağız tadının yerinde kalacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında pirinçli çorba içmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir