AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç serpmek

Kahve falında pirinç serpmek

Kahve falında pirinç serpmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç serpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pirinç serpmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve tuz serpmek büyük rahatlık yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toprak serpmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yaşadığı stresin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yere su serpmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, başarılarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır serpmek hayır işleri ile uğraşılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tohum serpmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, zorlukların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe su serpmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir