AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili tarlada yürümek

Kahve falında ekili tarlada yürümek

Kahve falında ekili tarlada yürümek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, işlerini yoluna koyacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalettir.

Kahve falında ekili tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ekili tarlada yürümek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında ekili tarlalar görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ekili tarla görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir