AnaSayfa / Genel / Kahve falında reyhan ektiğini görmek

Kahve falında reyhan ektiğini görmek

Kahve falında reyhan ektiğini görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kariyer planının altüst olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan ektiğini gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında reyhan dikmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dinine bağlı kalacağına rivayet eder.

Kahve falında reyhan fidesi görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında reyhan tohumu görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına tabir olunur.

Kahve falında reyhan tarlası görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan koklamak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil reyhan görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda reyhan görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir