AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş buğday görmek

Kahve falında ekilmiş buğday görmek

Kahve falında ekilmiş buğday görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş buğday gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Kahve falında ekilmiş buğday görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kişinin içinin daralacağına inanılır.

Kahve falında buğday ektiğini görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, zorlukların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nane ektiğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında ekilmiş maydanoz görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işarettir.

Kahve falında patates ekildiğini görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birşey ektiğini görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir