AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilecek tarla görmek

Kahve falında ekilecek tarla görmek

Kahve falında ekilecek tarla görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekilecek tarla gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı veya hayallerinizi size faydalı olma potansiyeli olan kişilerle paylaşmanız durumunda hayalleriniz karlı fikirlere ya da girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalettir.

Kahve falında ekilecek tarla görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir