AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyler ektiğini görmek

Kahve falında birşeyler ektiğini görmek

Kahve falında birşeyler ektiğini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kendisine ev alacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, şansının da açık olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birşeyler ektiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, mevki kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş maydanoz görmek maddi zarar edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe ektiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eğilmiş yüzük görmek iyi bir kariyer edineceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir