AnaSayfa / Genel / Kahve falında ek işe girmek

Kahve falında ek işe girmek

Kahve falında ek işe girmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, emellere ulaşılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ek işe girmek gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında ek işe girmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına inanılır.

Kahve falında ek iş yapmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ek iş yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bankaya işe girmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Kahve falında temizlik işine girmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bankada işe girmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında hastaneye işe girmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına inanılır.

Kahve falında iş için sınava girmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir