AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ektiğini görmek

Kahve falında buğday ektiğini görmek

Kahve falında buğday ektiğini görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, sağlığından olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hastalıkların son bulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, ün salacağına inanılır.

Kahve falında buğday ektiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Kahve falında buğday ektiğini görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına inanılır.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek insanlarla arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ekilmiş buğday görmek malını ve canını emniyete alacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ek iş yapmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Kahve falında ekilmiş biber görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pirinç ektiğini görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir