AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş turşu görmek

Kahve falında bozulmuş turşu görmek

Kahve falında bozulmuş turşu görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yaşamının uzun olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş turşu gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş turşu görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon bozulması görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bozulmuş salam görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında boz köpek görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş muz görmek sorunlarının son bulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş süt görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir