AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon bozulması görmek

Kahve falında telefon bozulması görmek

Kahve falında telefon bozulması görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, borcunu ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında telefon bozulması gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş telefon görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun bozulması görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında telefon bozulması görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozulan düğün görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ona kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş çorba görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş hamur görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş et görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sorunların yakında son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir