AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz köpek görmek

Kahve falında boz köpek görmek

Kahve falında boz köpek görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boz köpek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında boz köpek görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boz ayı öldürmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun bozulması görmek dertlerden kurtulmaya, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızlık bozulmasını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, her daim temkinli olacağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş peynir görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına inanılır.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek kendi işinin sahibi olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir