AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş salam görmek

Kahve falında bozulmuş salam görmek

Kahve falında bozulmuş salam görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dertlerinin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş salam gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında bozulmuş salam görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Kahve falında salam sucuk görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salamur peynir görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında sucuk salam görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında salam görmek adından konuşulur olacağına, ona emek vereceğine delalettir.

Kahve falında fıstıklı salam yemek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası salam yemek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında küflü salam görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir