AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, huzur içinde yatacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bekaretin bozulmasını gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekaret görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında bekaret kanı görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin bekaretini bozmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekaret bozulduğunu görmek büyük zorluklar geçireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Kahve falında bekaretini kaybetmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekareti kaybetmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir