AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş muz görmek

Kahve falında bozulmuş muz görmek

Kahve falında bozulmuş muz görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş muz gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında bozulmuş muz görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yiyecek görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş çikolata görmek mal sahibi olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yemek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Kahve falında bozulmuş salatalık görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalettir.

Kahve falında boz tavşan görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bozulmuş et görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, işlerini düzene sokacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir