AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş portakal görmek

Kahve falında bozulmuş portakal görmek

Kahve falında bozulmuş portakal görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş portakal gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş sebze görmek masrafların altında kalacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş nar görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, hak yolunu tutacağına delalettir.

Kahve falında boz ayı yavrusu görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında boz at görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Kahve falında boz ata binmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir