AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş süt görmek

Kahve falında bozulmuş süt görmek

Kahve falında bozulmuş süt görmek kendi işine sahip olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş süt gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında bozulmuş süt içmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş süt görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş salatalık görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlıgın bozulmasını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boz ayı görmek vefalı bir insan olacağına, fenalıkta bulunmaya tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş balık görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında boz kedi görmek makam ve söz sahibi olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir