AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş karpuz görmek

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş karpuz gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek malının ve parasının çoğalacağına, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Kahve falında boz ayı görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında boz tavşan görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında bozyılan görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş un görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulan yemek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir