AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş yumurta görmek

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında bozulmuş yumurta gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kazancın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş balık görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç bozmamak düşmanlıkların biteceğine, iyiliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında boz kedi görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek zor durumların sona ereceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş çikolata görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret eder.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir