AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş üzüm görmek

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş üzüm gördüyseniz:

  • Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine tabir olunur.

Kahve falında murat bozuu görmek strese gireceğine, gergin olacağına, kişinin esenlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş soğan görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, şansının da döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boz yılan öldürmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında bozyılan görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş zeytin görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kızlığının bozulması görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir