AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz tavşan görmek

Kahve falında boz tavşan görmek

Kahve falında boz tavşan görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sağlığının yerinde kalacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında boz tavşan gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Kahve falında boz tavşan görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında bozulmuş tavuk eti görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boz at görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında boz inek görmek dualarının kabul olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon bozulması görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yemek görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun bozulması görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir