AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş un görmek

Kahve falında bozulmuş un görmek

Kahve falında bozulmuş un görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş un gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında bozulmuş un görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında boz renkli at görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boz kedi görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek sevinçli haberler geleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bozyılan görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulan düğün görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş et görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızlıgının bozulmasını görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir