AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz ayı görmek

Kahve falında boz ayı görmek

Kahve falında boz ayı görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında boz ayı gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında boz ayısı görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boz ayı görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında boz ayı yavrusu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, girilen yolda zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boz ayı öldürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş turşu görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bozulan araba görmek İslami olarak günahlarının artacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında boz köpek görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların takdirini kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir