AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulan yemek

Kahve falında bozulan yemek

Kahve falında bozulan yemek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulan yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında bozulmuş yemek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş et yemek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş yemek görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında bozulan yemek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş araba görmek önemli bir şahsiyet olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş gıda görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir