AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozyılan görmek

Kahve falında bozyılan görmek

Kahve falında bozyılan görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında bozyılan gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Kahve falında boz yılan öldürmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş meyve görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boz inek görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bozulan yemek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salam görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın bozulmasını görmek güzel günler için yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük boz yılan görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir