AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk paraları atmak

Kahve falında bozuk paraları atmak

Kahve falında bozuk paraları atmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk paraları atmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında suya bozuk para atmak kısmetinin artacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında birine bozuk para atmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk paraları atmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para atmak heveslerin söneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yere bozuk para atmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize bozuk para atmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir