AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak sağlık sorunlarının son bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, keyifli sohbetler edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, imkânlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kumbaraya para atmak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumbarada para görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para dolu kumbara görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir