AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere bozuk para atmak

Kahve falında yere bozuk para atmak

Kahve falında yere bozuk para atmak yeni siparişler alacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, insanlara küsüleceğine, bereketli günler geçirileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Kahve falında yere bozuk para atmak gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Kahve falında yere bozuk para atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında suya bozuk para atmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine inanılır.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para atmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında denize bozuk para atmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, ömrün uzun olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para atmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir