AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bozuk para atmak

Kahve falında birine bozuk para atmak

Kahve falında birine bozuk para atmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatında sevinileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Kahve falında denize bozuk para atmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birine bozuk para atmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk paraları atmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında suya bozuk para atmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para atmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir