AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya bozuk para atmak

Kahve falında suya bozuk para atmak

Kahve falında suya bozuk para atmak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, ticaretin büyüyeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yetim sevindireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya bozuk para atmak gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Kahve falında suya bozuk para atmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk paraları atmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına inanılır.

Kahve falında yere bozuk para atmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize bozuk para atmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para atmak işleri yoluna sokacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir