AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize bozuk para atmak

Kahve falında denize bozuk para atmak

Kahve falında denize bozuk para atmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iyileşeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalettir.

Kahve falında denize bozuk para atmak gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında denize bozuk para atmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında birine bozuk para atmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, kendisini çok yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere bozuk para atmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya bozuk para atmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para atmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk paraları atmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir