AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para atmak

Kahve falında bozuk para atmak

Kahve falında bozuk para atmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, planlı ve programlı davranacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para atmak gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında yere bozuk para atmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında denize bozuk para atmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk paraları atmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında birine bozuk para atmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak uykusuz geceler yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Kahve falında suya bozuk para atmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk para atmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir