AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kumbaraya para atmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında para dolu kumbara görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına inanılır.

Kahve falında kumbarada para görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir