AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para çiğnemek

Kahve falında bozuk para çiğnemek

Kahve falında bozuk para çiğnemek hayatın belli bir düzene oturacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para çiğnemek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında bozuk para çiğnemek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Kahve falında para çiğnemek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan eti çiğnemek sorunlarının birken beş olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında taş çiğnemek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ot çiğnemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında iğne çiğnemek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak çiğnemek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir